Hemma igen. Har fixat med mammas hemsida. Ska fortsätta imorgon. Jag ska lägga in en del i kväll sen blir det mer imorgon.
Vi ska göra lite påskpyssel imorgon med. Sist jag var där började vi lite smått. Föst hade vi ett mini-spa med sköna ansiktsmasker och så. Avslappnande och härligt. Efter det gjorde vi lite påskpynt hehe.

Mamma gjorde grodan, inte så påskig tyckte jag men det beror på hur man ser på det, dom brukar ju komma fram omkring nu hehe. Dom små kycklingarna gjorde jag och den rosa fantasifågeln hjälptes vi åt med. Tycker det är skoj att pyssla även om min saker kanske inte blir så fin hehe.

Imorgon ska jag och mamma måla ägg. Det ska jag och MaQQe roa oss med på torsdag. Blir en massa påskpysslande detta året. Kanske ska få tummarna loss och hämta hem mitt påskris från mamma med. Glömmer det varje gång jag är där.

Så trött jag är nu! Blir en seg dag idag. Vi har bestämt att bara vara hemma och sega. Göra så lite som möjligt. Skräpväder, mer snö. Fast den lägger sig iaf inte! *peppar, peppar…*

Ska nog kika på lite Entourage-avsnitt nu i väntan på att nästa Kyle-avsnitt ska släppas.

Be the first to like.