I lördags var vi som sagt i Malmö hos Angel som fyllde år. Kul att ses igen för det var på tok fär länge sen sist!
En trevlig kväll full med skratt =) Vi festade hemma hos henne ett tag sen stack vi ut i stan. MaQQe och Samuel följde inte med oss dit vi stack utan var iväg på ega äventyr.
Stället vi var på var jätteskoj. Jag var dock trött och Angel mådde inte topen, men där va mysigt och kul ändå =)
Väldigt annorlunda från vad jag är van vid. I DJ-båset stod en kille, som hade klänning och var supesminkad. Och där var fler killar som såg ut så. SKitcoolt =)
På nåra av väggarna hade dom med hjälp av projektor rörliga bilder på nakna killar hehe. Allas om var där var antingen bi, homo eller har inget emot dom som är det.
Så mycket mer avslappnade folk var där än på andra ställen. Inte alls lika mycket onödig spänd atityd och grejer. En annan sak som jag inte heller är van vid var metalldetektorn man skulle gå igenom för att komma in. Det har vi inte heller där jag brukar gå ut. Fast på vissa ställen hade det kanske behövts.
Stället var väldigt mysigt iaf, inredningen, planlösningen, ja allt =)

När vi skulle hem stack vi till Intergrill och köpte med oss mat som vi käkade delvis på vägen hem och när vi kom hem. Vi mötte upp M och S på vägen med. Sen fällde S och M upp ett tält i köket haha. Där sov vi tre =P

Jag tror att dom fick idén till det när vi kom fram och jag trode att tältet var samuels sovsäck. Så jag undrade om han skulle ta med den in. Sen gick det itne att stopppa tältandet.
Kan inte påstå att jag sov varken bra eller skönt. Fast det berode inte på tältet, utan på att madrassen var konstig hehe. Fattar itne hur den funkar men det var en luftmadrass iaf. Huvudändan och fotändan var i samma höjd, medan där man hade ryggen var det mycke högre…aja har sovit ut och skönare idag istället.

Nu ska jag strax sova. Är ordentligt trött! Tänkte först hålla mig vaken tills M kom hem men jag orkar inte.

Här kommer lite bilder från i helgen:


1: Jag och min älskade mise medan jag väntar på att M ska bli klar att åka.
2: Emo-Smul och Party-MaQQe
3: MaQQe och Angel
4: Smul och jag
5: Smul och jag igen
6: Flummig gruppbild
7: Smul är glad =D
8: Smul sätter upp tältet i köket
9: MaQQe pumpar upp madrassen. Fan vad den pumpen lät högt!

Be the first to like.