I går var jag på kräftskiva som Annis hade i sin mammas hus. Supermysigt! Medan vi väntde på Madde och Patrik spelade vi några omgångar kubb. Vi spelade tjejer mot kilalr och naturligtvis vann vi tjejer ^^.

Annis hade ordnat ett supertuft bröd som var format som en kräfta som låg mitt på bordet. Det var himmla gott med =)
Kräftorna hade Marc fångat. Mycket goda =)
Massa snack, felsägningar och smådumma kommentarer hann vi med hehe. En trevlig kväll i allmänhet. Det var Annis och Marc, Madde och Patrik, Zanda och Andy som var där.

Jag och Annis planerade en liten hemlighet som vi ska dra med tjejerna på. Jag tycker om våra tjejkvällar! =)
Vi ska dra med MillaN, Madde, Sandra och Annis syster. Ska bara ta reda på lite detaljer först *hemlightsfull*
Tack för en mysig och trevlig lördagskväll ^^.

Idag har jag, Macke och Smul varit iväg på äventyr. Vi åkte till Växjö och hämtade en dator. Vi passade på att hälsa på Kim som bodde granne med oss innan. En liten snabbvisit med kaffe ^^. Trevligt trevligt =)
Vi passade på att äta på max där med.
På vägen dit såg vi film. Det blev Killer pad. Helt okej film =)
Vi gick in på City gross och köpte fler filmer så vi kunde se någon på vägen hem med men vi pallade bara se lite på Days of thunder.
Vi får se klart den en annan gång. Den verkade bra iaf =)

Jag köpte även en helt onödig grej som egentligen är till barn. Älv-vingar och en kjol hehe. Kjolen passade naturligtvis inte så jag hade den som ”hatt” och Tigger fick leka fjäril. Jag testade vingarna med sen haha. Till och med katten tittade skumt på mig då.

Nej nu ska jag sova. Jag mår lite smått illa och är ganska darrig i hel kroppen. Av trötthet. Så det ska bli skönt att sova. Varmt och gosigt med för jag fryser!!Be the first to like.